Jump to content


Photo

renoise problem


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Ol' Reliable

Ol' Reliable

    Member

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belgrade,RS
  • Soundcloud:www.soundcloud.com/oktobar

Posted 29 December 2011 - 11:09 AM

hey ppl i have renoise problem

i got some buzz and shit when reneder song

http://www.zshare.ne...03302210539417/

why is that? how to fix that

#2 soulREBEL360

soulREBEL360

    Certified ST Dope(ness) Pusher

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1,049 posts
  • Gender:Male
  • Location:Everywhere and nowhere.
  • Soundcloud:www.soundcloud.com/soulrebel360

Posted 03 January 2012 - 10:32 AM

for some reason I cannot play the linked example ... but a buzz is usually due to grounding. what kind of audio interface are you using? i had a problem similar to this before where i found the issue to be with how my pc, mixer and mbox 2 were connected to one another. the mbox was directly connected to the pc, and the audio outputs from the pc were run into the mixer. that caused a ground loop. i disconnected the pc from the mixer to fix it.
  • YanBans likes this

#3 Ol' Reliable

Ol' Reliable

    Member

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belgrade,RS
  • Soundcloud:www.soundcloud.com/oktobar

Posted 09 January 2012 - 09:33 AM

i have some hd integrated card but that's not the problem. I found problem its one vsteffect... sound toys filter freak. when he turned on and i render i got buzz,but if i baypass that effect its normal render... so i dont longer use that effects in renoise :)
sry for bad english!

#4 zmister

zmister

    STMB Official

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 507 posts
  • Gender:Male

Posted 12 January 2012 - 03:08 PM

yo tweak the bass back you got dat inter looping feed back, yo card gots sum disconnect real dough

#5 Ol' Reliable

Ol' Reliable

    Member

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belgrade,RS
  • Soundcloud:www.soundcloud.com/oktobar

Posted 18 January 2012 - 02:50 PM

i fix it... ty for halp! ;)

#6 zmister

zmister

    STMB Official

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 507 posts
  • Gender:Male

Posted 18 January 2012 - 08:32 PM

you WELCOME




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users